Finnero Tikskydd Ballerina

249,00 kr269,00 kr

Tikskydd från Finnero!

Beskrivning

Tikskyddet BALLERINA är tillverkat för löpande tikar. De hjälper inte bara till att skydda möbler, textilier och mattor från blodfläckar utan även från en markerande hund eller från hundar med urinläckageproblem.

BALLERINA har ett brett midjeresår och kardborreknäppning. Det veckade kjolpartiet har ett mönster av laserutskuren spets. Trosorna öppnas från båda sidor vilket gör dem lätta att ta på. Öppningen för svansen tar hänsyn till både långa och långhåriga svansar.

Vi rekommenderar att använda en engångsbinda eller bara en pappershandduk i nätfickan inuti byxorna. Kom ihåg att byta bindan ofta!

Maximal Komfort
FINNERO’s tikskydd är tillverkade av luftigt och stretchigt tyg, vilket garanterar en bekväm passform för din hund. De är utformade för att möjliggöra rörelsefrihet samtidigt som de förhindrar läckage och obehag.

Överlägsen Absorption
Den inbyggda fickan för en absorberande dyna fångar effektivt upp och låser in fukt, vilket förhindrar oönskade fläckar och dofter. Säg adjö till kladdiga olyckor under din hunds löpcykel.

Justerbar och Säker Passform
Med justerbara remmar och knäppningar säkerställer FINNERO’s tikskydd en säker och anpassad passform för hundar i alla storlekar. De är lätta att ta på och av, vilket ger bekvämlighet både för dig och din hund.

Tvättråd: i 30 grader. Materialet torkar mycket snabbt.

Rätt storlek?
Se tabellen nedan för mått och referensrekommendationer för BALLERINA tikskydd. Observera att rasrekommendationerna i storlekstabellen endast är en referens. Det är viktigt att mäta din egen hund eftersom det finns individuella skillnader även mellan hundar av samma ras.

Ytterligare information

Varumärke

Storlek

XXS, XS, S, M, L